Renovering af badeværelse i Holbæk og hele Vestsjælland

Renovering af badeværelse udført af erfaren tømrer

Renovering af badeværelse udført af erfaren tømrer

Drømmer du om at lave om på dit badeværelse? Uanset om du drømmer om en stor eller lille badeværelsesrenovering eller et helt nyt badeværelse, så står Snertinge Mureren klar til at varetage opgaven for dig. Jeg servicerer primært kunder i og omkring Snertinge, Jyderup, Kalundborg, Holbæk og Vestsjælland, men tilbyder også renovering af badeværelse uden for disse områder.

Mere end 9 års erfaring

Jeg har mere end 9 års erfaring med forskellige former for renovering af badeværelse i Holbæk og på hele Vestsjælland. Derfor er jeg i stand til at løse mange opgaver på området. Hvis der er nogle opgaver, jeg ikke er i stand til at løse, så har jeg gode og troværdige håndværkere at trække på. Du kan med andre ord trygt vælge mig til at indfri dine badeværelsesdrømme.​​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er svært at give en nøjagtig pris på, hvad renovering af badeværelse koster, da det afhænger af opgavens samlede omfang samt materialevalget. Jeg vil dog gerne være en billig samarbejdspartner, og derfor er mine priser altid konkurrencedygtige uanset opgaven.

Jeg lægger vægt på at have en tæt dialog med kunden, hvor vi snakker om forventninger og ønsker til renovering af badeværelse. Her rådgiver jeg gerne i valg af materialer og løsninger, så rummet kan blive udnyttet bedst muligt. Jeg overholder desuden altid alle mine aftaler og arbejder altid effektivt, så dit nye bad hurtigt kan stå færdigt.

Kontakt mig for at høre mere

Brænder du inde med spørgsmål som “Hvad koster et nyt badeværelse?” som du ønsker et mere konkret svar på, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig. Jeg giver også gerne et godt tilbud på e-mail:​ christian@snertingemureren.dk

Du kan ringe på telefon (+45) 22 78 59 93, eller du kan udfylde kontaktformularen lige her på siden, så vender jeg tilbage snarest muligt. Sammen finder vi den perfekte løsning på et nyt bad til dig.

Som murer tilbyder jeg bl.a. også facaderenovering og hjælp til forsikringsskader. Så hvis du har behov for andet end hjælp til renovering af badeværelse, står jeg også klar til at hjælpe.

Kontakt mig for at høre mere​

Drømmer du om renovering af badeværelser i Holbæk eller resten af Vestsjælland?

Du kan ringe på telefon (+45) 22 78 59 93, eller du kan udfylde kontaktformularen lige her på siden, så vender jeg tilbage snarest muligt. Jeg har døgnservice ved vandskader og hærværk, hvor jeg rykker hurtigt ud.​

(+45) 22 78 59 93
christian@snertingemureren.dk